Promovendus Eupen komt met goed nieuws over technische staf naar buiten

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Promovendus Eupen komt met goed nieuws over technische staf naar buiten

Nu dat Eupen volgend seizoen zeker is van een verblijf in de Jupiler Pro League, worden de nodige voorbereidingen gedaan voor het komende seizoen op het hoogste niveau. Zo werd de technische staf al beloond voor de promotie naar eerste klasse.

Trainer Jordi Condom heeft zijn contract in de Oostkantons namelijk verlengd tot medio 2017. Ook zijn assistenten Manel Exposito (hulptrainer), Javier Ruiz (keeperstrainer) en Roma Cunillera (physical coach) blijven langer bij KAS Eupen.

"Onze technische staf heeft uitstekend werk geleverd", zegt algemeen directeur Christoph Henkel. "Ze hebben de club uit een moeilijke situatie gehaald en hebben de droom van deze club waargemaakt: promoveren naar de hoogste afdeling."

Meten met de vijftien sterkste Belgische teams

En ook de Spaanse coach was zelf opgetogen. "We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal. Op 29 juni zullen we beginnen trainen en daarna willen we ons meten met de vijftien sterkste ploegen van dit land", besluit Condom.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties