"Atlético zal zoals altijd goed verdedigen, maar dat is niet het enige dat ze kunnen"

Redactie
| 1 reacties
"Atlético zal zoals altijd goed verdedigen, maar dat is niet het enige dat ze kunnen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is nog eventjes geduld uitoefenen, maar volgende zaterdag staat de finale van de Champions League op het programma. Real Madrid-coach Zinédine Zidane schat de kansen van zijn team in op fifty-fifty.

"Iedereen wist dat ik voor een heel nieuwe uitdaging stond toen ik hier het roer overnam", zegt Zinedine Zidane in gesprek met de UEFA. "We hebben hard gewerkt en nu spelen we zaterdag de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Het zal heel moeilijk worden tegen Atlético, maar we zijn er lichamelijk en mentaal klaar voor."

"De kansen zaterdag zijn fifty-fifty. Dat zal zo zijn van aan de start van de wedstrijd tot op het einde", gaat de voormalige spelverdeler verder. "De CL winnen is niet gemakkelijk, maar we hebben ons eerste doel bereikt door de finale te halen. Nu moeten we alles er aan doen om te winnen."

Meer dan enkel verdedigen

"Het zal dus heel moeilijk worden. Atlético zal goed verdedigen, zoals altijd. Maar je kan natuurlijk niet zeggen dat ze enkel verdedigen. Ze spelen ook goed voetbal. Daar zijn we ons zeker bewust van. Maar we gaan ons goed voorbereiden en de wedstrijd op een manier spelen zodat we zeker geen spijt hebben achteraf", besluit Zidane.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties