Wilmots schept duidelijkheid over Meunier, Boyata, Dembele en Nainggolan
Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 25 reacties
Wilmots schept duidelijkheid over Meunier, Boyata, Dembele en Nainggolan
Foto: © photonews

Marc Wilmots had een hele poos nodig om de blessures van zijn spelers te verduidelijken. Er was bijzonder slecht nieuws voor Lombaerts en Boyata. Meunier en Dembele blijven wel bij de groep. Wij maken voor u een overzicht.

Mousa Dembele: geen probleem

"Dembele heeft een scheurtje van 4 mm. Dat is niet zo erg. Hij zal een kleine week moeten herstellen, dat is geen probleem, we zullen enkel voorzichtig met hem moeten zijn."

Radja Nainggolan: hij staat op ontploffen

"Nainggolan heeft vandaag de opwarming en de passvorm gedaan. Ik kan hem niet langer in de kleedkamer houden, anders zou hij ontploffen. Dat is positief. Hij wil tegen de bal trappen, maar we moeten heel voorzichtig met hem zijn. Ik wil hem op 5 juni laten spelen."

Boyata: echt heel jammer

"Boyata heeft zijn been gestrekt bij die tackle en ik heb genoeg gezien aan zijn reactie. Ik kan me niet voorstellen dat hij nog op tijd zal klaar geraken voor het EK."

"Het is echt heel jammer voor hem. Hij heeft alles in het werk gesteld om fit te geraken en dan loopt hij een blessure op training op. Dat zijn dingen die nu eenmaal kunnen gebeuren."

Meunier: blijft bij de groep

"Thomas Meunier heeft ook een scheur, dat is zichtbaar op de resultaten van het scanonderzoek. Ik houd hem bij de groep want hij zal voor de start van het tornooi fit zijn. Hij blijft in de kern van de 23."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties