EK-dagboek Nog 24 nachten slapen: daar is... John Troost, een Georgische Prins Carnaval en de toorn van de weergoden

Redactie vanuit Bordeaux
| 0 reacties
Nog 24 nachten slapen: daar is... John Troost, een Georgische Prins Carnaval en de toorn van de weergoden

Nog 24 nachten slapen en België is... misschien Europees kampioen! De redactie van Voetbalkrant.com is aanwezig in Frankrijk om onze Rode Duivels te volgen. In ons (foto)dagboek kunnen jullie onze belevenissen op de voet volgen.

We schreven in onze eerdere dagverslagen al dat we een pak kilometers afleggen. Wel, gisteren was het opnieuw prijs. Waarom? In Marseille waren we aanwezig op de wedstrijd tussen Frankrijk en Albanië.

En man, wat zijn we daar tegengekomen. Georgië is dan wel niet aanwezig op het EK, maar het land stuurde wel een journalist uit. Prins Carnaval mocht ook nog eens buiten.

We mogen overigens niet vergeten vermelden dat Dries Mertens het op de training aan de stok kreeg met... een pop. We kunnen niet zeggen wie de aanval begon, maar gelukkig waren Marc Wilmots en Vital Borkelmans in de buurt om te zalven.

We waren collega Sander De Graeve vandaag overigens eventjes uit het oog verloren. De sloeber had een fiets gescoord en besliste dan maar om Bordeaux eens te gaan verkennen. En gelijk heeft hij!

De ontmoeting van de dag was er echter eentje op de parking van de Intermarché in Eysines, een gehucht in de buurt van het oefencentrum van de Rode Duivels.

Want wie stond daar te dansen en te springen? Jawel, John Troost. De olijke Nederlander wil de Rode Duivels immers naar de winst op het EK helpen. Dat kan je HIER nog een keertje nalezen.

De Rode Duivels trainden in de vooravond overigens achter gesloten deuren. En dat vinden journalisten niet fijn. Dus hebben we de weergoden maar even opgevorderd om onze toorn te laten neerdalen op het trainingsveld.

Wat wij ondertussen aan het doen waren? Naar het EK kijken, tiens...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties