Dit zal Mourinho graag zien en horen van onze landgenoot: "Ik wil iedereen tonen dat ik kan helpen"

Dit zal Mourinho graag zien en horen van onze landgenoot: "Ik wil iedereen tonen dat ik kan helpen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Andreas Pereira toonde gisteren zijn talent en zijn waarde voor Manchester United. De Braziliaanse Belg heeft geduld getoond en dat lijkt nu beloond te worden, aangezien José Mourinho heel lovend over hem was. Een jongen met een perfecte mentaliteit.

Pereira scoorde een prachtige treffer. "Ik ben blij te scoren en ja, het was geen slechte trap", lacht Pereira bij MUTV. Pereira verving bij de rust Michael Carrick en toonde zich als verbindingsmiddenvelder tussen verdediging en het aanvallende viertal. "Ik kan in verschillende posities spelen, maar deze rol ligt me wel", verklaarde hij.

"Ik denk dat het heel belangrijk voor me was om wat minuten te pakken en de manager te tonnen dat hij op mij kan rekenen", aldus Pereira, die momenteel voor de Braziliaanse jeugdploegen uitkomt. Vorig seizoen mocht hij onder Louis van Gaal twee keer starten en kreeg hij negen invalbeurten. Op het einde van het seizoen verdween hij echter uit beeld.

Onder Mourinho ziet hij weer kansen. "Ik wil de manager, de mensen van de club, de spelers,... tonen dat ik kan helpen dit seizoen. Ik wil me op training bewijzen en hard blijven werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties