Ondanks knap gelijkspel tegen KV Oostende: "Er zijn nog veel werkpunten"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 6 reacties
Ondanks knap gelijkspel tegen KV Oostende: "Er zijn nog veel werkpunten"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot-Wilrijk speelde woensdagavond thuis 1-1 gelijk tegen eersteklasser KV Oostende. Een hoopgevende prestatie van de fusieclub, maar keeperstrainer Bram Verbist wil nog niet te snel conclusies trekken na die wedstrijd.

Oostende kwam op voorsprong op het Kiel, maar vlak voor rust zette Hernan Losada de eindstand op het bord. "Uit die match mogen we geen conclusies trekken", opent Bram Verbist. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld, maar er zijn nog veel werkpunten. Dit is een goede training en een goede test geweest."

"Voor het gevoel is het natuurlijk altijd leuker als je kan winnen of gelijkspelen. Maar we werken naar iets toe, naar de beker en de competitie", stelt de voormalige doelman. En toch, tegen een kandidaat voor play-off 1 gelijkspelen, dat is zeker niet slecht. "Spelers als Capon, Proto en Berrier waren er niet bij. Er stond natuurlijk wel heel wat andere kwaliteit op het veld."

Nieuwe rol

De 33-jarige Verbist besloot eind vorig seizoen te stoppen met voetballen. Hij is tevreden met zijn nieuwe rol als doelmannentrainer. "Het is tof, ik doe het heel graag. Ik heb ook al goede reacties gekregen, dus het is prettig samenwerken. Ik zit met een fantastische groep keepers die goed aan elkaar hangt. "

"We werken heel goed en ik vind het super leuk om te doen. Of ik het voetballen mis? Het moment dat ik die keuze heb gemaakt, dan ga ik er voor de volle honderd procent voor. Achteraf wil ik geen spijt hebben. Ik wil hier verdere stappen zetten en veel opsteken van de andere trainers", besluit Verbist.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties