Reactie Defour reageert na pijnijke uitschakeling, analisten zeker: "Hij gaat weg"

Redactie
| 10 reacties
Defour reageert na pijnijke uitschakeling, analisten zeker: "Hij gaat weg"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de perikelen van de afgelopen week rondom Steven Defour hebben de fans hem een erg mooi welkom geheten in het Astridpark. Maar was het ook meteen een afscheid door de pijnlijke uitschakeling in de Champions League-voorrondes? De kapitein reageert.

Er waren de transfergeruchten vanuit Engeland en het Midden-Oosten, er was de onmin van een kleine minderheid van supporters omtrent de aanvoerdersband in Rostov voor Defour en nu is er ook de uitschakeling in de Champions League. Veel op een week voor Defour, al werd hij luid bejubeld en toegejuicht in het Astridpark.

"Dit is heel ontgoochelend", opende Steven Defour tegenover 2Be meteen na de verloren wedstrijd tegen Rostov. "We hadden het beter moeten doen, maar het is onze eigen fout. We hebben ons door Rostov in slaap laten wiegen."

We hebben ons in slaap laten wiegen - Steven Defour

Meteen kwamen ook weer de vragen over een mogelijk vertrek van Defour bij Anderlecht, zeker nu er geen Champions League te spelen is. "We gaan dat de komende dagen wel zien, op dit moment is mijn gevoel er eentje van ontgoocheling omdat we niet door zijn. Het is jammer dat we geen Champions League kunnen spelen."

Marc Degryse is dan weer zeker: "Defour is niet gelukkig, niet happy. Hij gaat weg, het is einde verhaal voor hem bij . En hij is slechts een van de gevallen bij Anderlecht van spelers die weg zullen willen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties