Sporting Lokeren heeft er een uitblinker bij, maar... "Het is Messi niet, hé"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Lokeren
| 0 reacties
Sporting Lokeren heeft er een uitblinker bij, maar... "Het is Messi niet, hé"
Foto: © Photonews

Sporting Lokeren boekte zondagnamiddag een eenvoudige overwinning tegen KVC Westerlo en verschillende spelers konden dan ook terugblikken op een goede wedstrijd. Vooral Serhiy Bolbat stak er met kop en schouders bovenuit.

Je speelde een prima match, Serhiy, feliciteerden we Bolbat na afloop van de wedstrijd op Daknam. “Bedankt, bedankt”, bleef de ietwat teruggetrokken Oekraïner bescheiden. “Het was een goede match en de fans zullen tevreden zijn met de overwinning."

Nochtans ging het de voorbije weken niet al te goed met Bolbat. De aanvallende middenvelder sukkelde met een bizarre hoofdblessure. De hoofdpijn is op dit moment evenwel onder controle, zo blijkt. “Ik wil er niet over uitweiden, maar het belangrijkste is dat het nu goed met me gaat.”

"Bolbat zet stappen op fysiek vlak"

Georges Leekens

“Fysiek voel ik me alvast goed. Op het einde van de wedstrijd zat ik wat dood, maar het gaat de goede kant uit met mijn conditie. Dat mijn acties zo simpel ogen? Dat lijkt soms misschien zo, maar er komt veel en hard werk bij kijken.”

Georges Leekens kon de wedstrijd van Bolbat ook wel smaken. “Ik vind hem niet per se frisser dan vorig jaar, maar hij zet stappen op fysiek vlak. Je mag niet vergeten dat hij nog maar twee weken traint. Maar je moet ook niet te veel van hem verwachten. Het is niet Messi, hé.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties