Benteke reageert op transfer: "Daarom denk ik dat ik hier kan slagen"

Caroline Tonnelier
| 3 reacties
Benteke reageert op transfer: "Daarom denk ik dat ik hier kan slagen"
Foto: © photonews

Christian Benteke mag zich tegenwoordig speler van Crystal Palace noemen. Bij de Londense club kan hij zijn voetbalplezier terugvinden en wordt natuurlijk op hem gerekend om het scorend vermogen op te krikken.

De Rode Duivel gaf intussen zijn eerste interview als speler van Crystal Palace. Hij benadrukte dat hij wellicht nog wat tijd zal nodig hebben, omdat hij de voorbije maanden amper speelminuten kreeg. Uiteraard is hij erg blij met zijn overgang. Dat vertelt hij op de clubwebsite.

"Ik heb mijn research gedaan en er zijn hier enkele fantastische wingers" - Christian Benteke

"Ik heb de manager een paar keer ontmoet en dat is waarom ik naar hier wilde komen. Ik was erg blij om over het project te horen en daarom ben ik erg tevreden om hier te zijn. Ik heb ook mijn research gedaan en er zijn hier enkele fantastische wingers. Daarom denk ik dat ik hier kan slagen."

Hij blikt ook nog eens terug op zijn periode bij Liverpool. "Toen ik er aankwam, was Brendan Rodgers manager. Hij werd echter ontslagen en Jurgen kwam met zijn eigen plan, dat is voetbal. Ik kon beter gedaan hebben, maar ik denk dat ik ook wat vertrouwen nodig had van de trainer en staf."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties