KV Kortrijk gaat zich nog gevoelig versterken, maar het wordt vechten tegen de deadline

Redactie
| 7 reacties
KV Kortrijk gaat zich nog gevoelig versterken, maar het wordt vechten tegen de deadline
Foto: © Photonews

Voorzitter Joseph Allijns kondigde een week geleden aan dat KV Kortrijk zich nog gevoelig zou versterken. Ondertussen komt de deadline wel bijzonder dichtbij. Op zoek naar leuke opportuniteiten.

"Ik ben ambitieus. We runnen de club zo goed mogelijk met de middelen die we hebben. We willen zeker kandidaat zijn voor Play-off I. We hebben wonderbaarlijke voetballers en er komen nog vier versterkingen bij", aldus Allijns een week geleden al.

Het leek eerst om vier versterkingen uit de Belgische competitie te gaan, maar dat klopt niet. Met Goutas is ondertussen de eerste van de vier eigenlijk al binnen, gehuurd van Olympiakos.

Van Der Bruggen van Gent werd vaak genoemd als mogelijke versterking voor Kortrijk

Maar het moet toch stilaan snel gaan. Hannes Van Der Bruggen was lange tijd een optie, maar hij zou als pasmunt moeten dienen voor Gigot en daar willen de Kerels niet van weten. Mogelijk proberen ze ook in Genk een overbodige speler los te weken.

Verder blijft het uitkijken naar welke koopjes Kortrijk in de Balkan of op de Franse markt kan doen, daar scouten ze wel vaker eens interessante profielen. De onderhandelingen met alle spelers lopen, al zal het werken worden tegen de deadline aan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties