Moeskroen neemt er eentje over van Anderlecht, nog vijf te gaan

Moeskroen neemt er eentje over van Anderlecht, nog vijf te gaan
Foto: © photonews

U zal merken dat Anderlecht onze pagina's blijft domineren? Waarom? Simpelweg omdat het de gekste transfermercato ooit is bij de club. Het is een komen en gaan van spelers. En er is er weer eentje die op het punt staat te vertrekken.

Mahmoud 'Trezeguet' Hassan heeft amper nog speelkansen in het vooruitzicht door de komst van de vele aanvallende spelers en mag een seizoentje elders gaan spelen. Verwacht wordt dat hij vandaag verhuurd wordt aan Moeskroen, dat hem al langer in het oog had. De Egyptische aanvallende middenvelder had zelf ook al aangestuurd op een vertrek.

Anderlecht zit met Hanni, Capel, Stanciu, Chipciu, Acheampong en Najar nogal dik in de compartimenten waar Trezeguet kan spelen. En dat is ook het geval voor Dodi Lukebakio, die vandaag of morgen ook nog verhuurd zal worden. De flankaanvaller heeft net als Trezeguet geen uitzicht op speeltijd en wil weg.

Deze jongens moeten nog allemaal weg...

En Anderlecht moet ook nog een oplossing vinden voor Fédé Vico, Nathan De Medina, Samy Bourard, Gilles Denayer en Ibrahima Conte. Gek? Zot, zotter, zotst, die mercato van Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties