Reactie Vlotte zege van Gent tegen Lokeren, maar... "Ik heb mij kwaad gemaakt"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 6 reacties
Vlotte zege van Gent tegen Lokeren, maar... "Ik heb mij kwaad gemaakt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent legde zondagmiddag opnieuw mooi voetbal op de mat, maar Hein Vanhaezebrouck leek toch niet helemaal tevreden van wat z'n jongens presteerden. Zo moest hij zich tijdens de wedstrijd zelfs kwaad maken.

"Ik was helemaal niet tevreden over onze stilstaande fases", aldus de oefenmeester van Gent. Lokeren kon immers gevaarlijk worden. "Zowel Coulibaly als Mitrovic volgden hun man niet en we lieten ons verrassen. Met wat meeval shotten ze hem gewoon binnen."

Coulibaly en Mitrovic volgden hun man niet

"Zoiets zie je liever niet", ging Vanhaezebrouck verder. "Ik had nochtans verwittigd dat Lokeren veel gestalte heeft en Georges Leekens bij al z'n clubs al veel aandacht besteedde aan dat soort fases."

Verder was hij ook niet te spreken over de start van de tweede helft. "We speelden de lange bal en voetbalden niet meer uit. Toen zelfs Nana Asare met lange halen begon, heb ik mij kwaad gemaakt."

En daarna? Daarna liep het op wieltjes voor Gent. "Het tweede, derde en vierde doelpunt was mooi, alleen vergaten we die vierde te maken. Ik begrijp de teleurstelling van Leekens bij de eerste goal, maar ik was ook teleurgesteld. Wie verwacht dat Milicevic daar zomaar naast de bal zou trappen?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties