'Schweinsteiger wil carrière nieuw leven inblazen bij absolute traditieclub'

Redactie
| 1 reacties
'Schweinsteiger wil carrière nieuw leven inblazen bij absolute traditieclub'
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Manchester United heeft Bastian Schweinsteiger geen toekomst meer. José Mourinho nam de Duitse middenvelder niet op in zijn selectie voor de Europa League en is daarnaast ook niet van plan om 'Schweini' in de Premier League speelminuten te geven.

Een vertrek op Old Trafford dringt zich op, ook al weigerde Schweinsteiger in de slotfase van de zomermercato een transfer naar het Portugese Sporting Clube de Portugal. De Duitser gaf aan voor zijn plaats te willen knokken, maar heeft mogelijk al ingezien dat het hopeloos is.

Volgens Canal+ is er evenwel een oplossing in de maak voor Schweinsteiger. De gewezen speler van Bayern München zou zijn carrière kunnen verderzetten bij een absolute traditieclub: Olympique Marseille. De gevallen Franse topclub zou Schweini willen overnemen.

Vrije transfer of wachten tot januari?

Als Manchester United en Schweinsteiger in onderling overleg overeenkomen om hun samenwerking stop te zetten, kan de speler alsnog andere oorden opzoeken. In het andere geval moet Schweinsteiger wachten tot de transferperiode van januari om een transfer te versieren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties