Opnieuw kritiek op Mignolet: "Gooi die andere doelman er maar in"

Koen Frans
Koen Frans
| 12 reacties
Opnieuw kritiek op Mignolet: "Gooi die andere doelman er maar in"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Simon Mignolet heeft voor sommige Liverpool-watchers zijn krediet verspeeld. Ook ex-international Chris Kirkland vraagt zich af wanneer zomeraankoop Loris Karius zijn kans krijgt.

Liverpool vorig weekend met 4-1 van Leicester, maar slikte een knullig tegendoelpunt. Lucas Leiva ging in de fout, Jamie Vardy profiteerde. Maar volgens Chris Kirkland, ex-doelman van Liverpool en de Engelse nationale ploeg, was het niet de Braziliaanse middenvelder die in de fout ging, maar wel Mignolet.

"Soms kan je opbouwen van achteruit, maar soms moet je de bal gewoon lang spelen en dat was zo’n moment. Het maakt me niet uit of je met vier of vijf doelpunten voor staat, je moet geen onnodige risico’s nemen", zei Kirkland over onze landgenoot in de Daily Mirror.

Wanneer krijgt Karius zijn kans?

Door blessureleed kwam zomeraankoop Loris Karius dit seizoen nog niet in actie. Als het aan Kirkland ligt, komt daar vrijdagavond tegen Chelsea verandering in. "Als ze hem hebben gehaald als nummer één, hij gewoon heeft meegetraind en er klaar voor is: gooi hem er dan maar in."

"In de Premier League kan je niet rustig gebracht worden. Dat zou ik ook niet eens willen. Het beste is om hem gewoon te laten spelen. Ik kijk er naar uit om hem in actie te zien", aldus Kirkland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties