Chadli kroont zich tot absolute matchwinnaar met 2 goals en 2 assists

Bart Ver Elst
| 6 reacties

Nacer Chadli heeft laten zien dat hij nog steeds tot heel wat in staat is. In de met 4-2 gewonnen wedstrijd tegen West Ham United was de Rode Duivel goed voor twee doelpunten en evenveel assists.

Chadli zette de thuisploeg al na acht minuten op voorsprong. De voormalige winger van Tottenham zette een strafschop feilloos om. Rondon en McClean dikten de voorsprong aan tot 3-0, wat ook de de ruststand was. Bij beide doelpunten was Chadli telkens de aangever.

Tien minuten na de pauze zette Chadli met zijn tweede van de namiddag West Bromwich helemaal op rozen. Antonio en Lanzini brachten West Ham nog terug tot 4-2, maar het kalf was al verdronken. Chadli werd een kwartier voor tijd wel naar de kant gehaald met een lichte blessure.