Martinez blij met nieuwe complex: "Als we winnen tegen Bosnië en Gibraltar krijgt dit een 10 op 10, anders..."

Maxim Cleemput
| 2 reacties
Martinez blij met nieuwe complex: "Als we winnen tegen Bosnië en Gibraltar krijgt dit een 10 op 10, anders..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een nieuw complex, een nieuwe start. Eindelijk is de nieuwe thuisbasis van de Rode Duivels in Tubeke af. Bondscoach Roberto Martinez en beloftentrainer Johan Walem zagen dat het goed was.

Martinez zat goedkeurend om zich heen te kijken op zijn vrijdagse persbabbel. “Het is allemaal enorm modern en de accommodaties zijn ideaal voor een sportploeg”, vertelde de Catalaan. “Je voelt je meteen welkom als je binnenstapt. Dit wordt de thuisbasis voor het Belgische voetbal de komende jaren, daar ben ik blij mee.”

“Een cijfer op tien? Alles valt of staat met het resultaat. Als we winnen van Bosnië-Herzegovina en Gibraltar geef ik dit een tien op tien, maar als we verliezen moeten we naar een ander hotel op zoek”, zei hij met een vette knipoog.

Mooi visitekaartje

Ook beloftencoach Johan Walem was tevreden dat het complex eindelijk af is. “Alle jeugdploegen profiteren mee van alles wat hier ter beschikking is. Dit is een mooi visitekaartje voor het Belgische voetbal. In zo’n omgeving trainen, kan enkel bevorderend werken voor de jeugdopleiding.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties