Zidane kende moeilijke weken bij Real Madrid: "Maar ik geniet enorm van wat ik doe"

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Zidane kende moeilijke weken bij Real Madrid: "Maar ik geniet enorm van wat ik doe"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zinedine Zidane heeft er de moeilijkste maand in zijn nog jonge trainersloopbaan opzitten. Real Madrid kon vier keer op een rij niet winnen, maar Zizou probeert toch vooral te genieten van zijn job.

Na gelijke spelen tegen Villarreal, Las Palmas, Borussia Dortmund en Eibar stonden de Spaanse kranten vol met roddels over de slechte sfeer in de Real-kleedkamer. Zinedine Zidane zou zijn spelers niet meer onder controle hebben, klonk het. Maar Zizou trekt zich daar zelf niet te veel van aan.

"Ik ben niet bang om ontslagen te worden, dat zal hoe dan ook een keer gebeuren. Ik geniet enorm van wat ik doe", vertelt hij aan RMC. "Ik ben gelukkig met wat ik doe. Ik geniet van mijn baan, hoewel dat niet altijd eenvoudig is. Maar ik wil leren en verder komen."

Of we nu winnen of verliezen, mijn spelers blijven goede mensen.

"Van het contact met deze geweldige spelers leer ik de hele dag door. Ik heb zeer veel toewijding voor wat ik doe op het veld. Ik geniet er zelfs van om even weg van de groep met de derde keeper te werken", gaat Zidane verder. "Wat mij het meest interesseert is de week, meer nog dan de wedstrijden. Ik heb een buitengewone groep, of we nu winnen of verliezen, het blijven goede mensen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties