Reactie Orkestmeester Hazard dolt: "Mijn goede vriend Begovic vroeg me om me gedeisd te houden, maar dat had ik niet zo goed begrepen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 4 reacties
Orkestmeester Hazard dolt: "Mijn goede vriend Begovic vroeg me om me gedeisd te houden, maar dat had ik niet zo goed begrepen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij afwezigheid van Kevin De Bruyne nam Eden Hazard de taak op zich om de Rode Duivels naar een overtuigende 4-0-overwinning aan te voeren. De kapitein stond met een héérlijke sleepbeweging zelf aan het kanon en vloerde zo Chelsea-ploegmaat Azmir Begovic.

"Het is nooit gemakkelijk om hem te kloppen", blikte Hazard na de match terug op zijn treffer. "Op training lukt het me niet vaak. Begovic is een topkeeper, jammer genoeg slikte hij vandaag vier doelpunten. Dat overkomt ons bij Chelsea niet zo vaak."

11 - 11

Opvallend, Hazard had een voet in elf goals (6 doelpunten en vijf assists) tijdens de laatste elf interlands. En dus was de Waals-Brabander maar wat blij dat hij ook Begovic kon vloeren.

"Het doet me altijd plezier om te scoren, zeker tegen een vriend. Hij vroeg me om me wat gedeisd te houden, maar dat heb ik precies niet zo goed begrepen. (lacht) Ik wens hem veel succes toe in de verdere campagne met Bosnië", voegde Hazard er nog aan toe.

Hazard begeleidt de bal naar de 2-0
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties