Assistent spreekt Walem tegen: "Ze komen er wel en Olympische Spelen moeten ons doel zijn"

Julien Denoël
| 0 reacties
Assistent spreekt Walem tegen: "Ze komen er wel en Olympische Spelen moeten ons doel zijn"
Foto: © photonews

Johan Walem leek in de teleurstelling al te praten over een verloren generatie. De huidige U21 moet niet meteen hopen op een toekomst bij de Rode Duivels? Jean-François Rémy tempert die uitspraken bijzonder hard.

"U21, U19, het is een generatie binnen de nationale ploeg, maar eigenlijk een mix van generaties. En in elke leeftijdscategorie zijn er wel 1 of 2 die op de poorten van de Duivels kunnen kloppen. De spelers van deze groep zijn ook goed en sterk", aldus Rémy in gesprek met Voetbalkrant.com.

Op het EK 2019 kunnen we ons proberen te plaatsen voor de OS in Tokio

"Er waren veel veranderingen in de opstellingen van de spelers van het geboortejaar 1994, door uiteenlopende redenen en blessures. Maar er komt alweer een nieuwe generatie aan, de enige zekerheid die we momenteel hebben. We zullen de kern moeten herschikken en dan kijken naar de loting voor het EK 2019."

En de ambities zijn wel degelijk hoog: "Op het EK 2019 kunnen we ons proberen te plaatsen voor de Olympische Spelen in Tokio 2020. We moeten die ambities hebben. Cools, Miangue, Musonda Junior, Tielemans, Iseka, Schrijvers, Oulare, ... We kunnen nog veel spelers gebruiken op weg naar dat grote doel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties