Beerschot-Wilrijk slikt andermaal geen tegengoal op verplaatsing: "Hier mogen we best trots op zijn"

Koen Frans
Koen Frans
| 2 reacties
Beerschot-Wilrijk slikt andermaal geen tegengoal op verplaatsing: "Hier mogen we best trots op zijn"
Foto: © jan mees

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

De trein van KFCO Beerschot-Wilrijk raast maar door. Na de 0-2 zege bij Dender blijft de ploeg van Marc Brys ongeslagen. Op verplaatsing slikte het zelfs nog geen enkel tegendoelpunt.

De Beerschot-verdediging onder leiding van 'patron' Arjan Swinkels kan dus opnieuw terugblikken op een sterke match. "Dender heeft geen grote kansen kunnen afdwingen. Echt leuk dat we opnieuw geen tegendoelpunt pakken. We doen er alles aan om de tegenstander het scoren te beletten en we mogen hier best trots op zijn", zegt de 32-jarige centrale verdediger op de clubwebsite.

"En als het dan toch fout gaat, staat Mika Clepkens nog achter ons. Je kan immers nooit wedstrijden spelen zonder kansen weg te geven. Mika pakte vandaag weer twee mooie ballen. Maar eigenlijk is het de verdienste van de hele ploeg", voegt de Nederlander er aan toe.

We doen er alles aan om de tegenstander het scoren te beletten.

"Druk bij Dessel"

Dessel Sport blijft na een 3-1 zege tegen ASV Geel wel in het spoor van Beerschot-Wilrijk. De kloof tussen beide teams bedraagt amper twee punten, volgende week komt Dessel naar het Kiel. "Iedere wedstrijd is belangrijk want elk punt kan van belang zijn in de eindafrekening. De druk zal zaterdag bij hen liggen", weet Swinkels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties