Gent-speler kan kiezen tussen nationale teams, maar kiest wel opvallend

Redactie
| 4 reacties
Gent-speler kan kiezen tussen nationale teams, maar kiest wel opvallend
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Kenny Saief heeft zijn mindere momenten gekend bij AA Gent, maar is er nu toch een vaste waarde geworden. De man die de hele linkerflank afdweilt bij de Buffalo's heeft echter nog geen nationaal team. En hij kan nochtans kiezen...

Saief heeft al twee oefeninterlands voor Israël gespeeld, maar zou ook voor de Verenigde Staten mogen uitkomen. Daar is hij immers geboren. "Ik hou van beide landen. In het ene groeide ik op en in het andere kwam ik ter wereld. Vanop afstand geeft de VS mij een goed gevoel", vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine. "Ik zal er op een dag zeker terugkeren. Misschien ga ik er ook nog ooit voetballen."

Maar twijfelen doet hij niet als het aankomt op de keuze voor een nationale ploeg. "Mocht Amerikaans bondscoach Jürgen Klinsmann mij bellen om voor hun nationale ploeg uit te komen, dan zeg ik geen neen. Het is duidelijk: als de VS mij oproept, dan ga ik. Ik weet dat ze mij volgen en ik hoop dat ik eens een telefoontje krijg. Ik denk dat het beter zou zijn voor mijn carrière", aldus Saief.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties