Dit is ons Team van de Week!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties

Oostende en STVV goed vertegenwoordigd in Team van de Week

Dit is ons Team van de Week!
Foto: © photonews

Op deze dertiende speeldag kregen we heel wat gelijke spelen op zaterdag en tikken voor zowel Standard, Gent als Anderlecht op zondag. Boeiende speeldag, dus en veel materiaal voor ons team van de week.

Doel

Helemaal achterin kiezen we deze week voor Yannick Thoelen. Na zijn goeie prestatie tegen Standard trok hij de lijn meer dan door tegen Mechelen. Hij raapte de steekjes die zijn ploegmaats lieten vallen tot drie keer toe op, maar kon de 2-0 nederlaag uiteindelijk niet voorkomen.

Verdediging

Achterin stond KV Mechelen sterk. Vooral Xavier Chen kende een begenadigde partij. De ervaren rechtsachter hield Moses Simon onder controle. Vitas beleefde dan weer een droom, hij scoorde tegen zijn ex-club zijn allereerste goal in de Jupiler Pro League.

De defensie wordt aangevuld door Pulido, die in de spektakelwedstrijd STVV-Charleroi gevaarlijk was in de lucht én scoorde.

Middenveld

In die wedstrijd deed ook Stef Peeters opnieuw van zich spreken. Met een goal en een assist is hij goed op weg om de revelatie van dit seizoen te worden. Ninis tekende voor krek dezelfde statistieken aan de overkant.

En wat gezegd van Soalihou Meite? Hij was overduidelijk de beste man op het veld in de 'topper' tussen Zulte Waregem en Club Brugge. De match bleef op 0-0, maar dat lag geenszins aan de imponerende middenvelder. Berrier was dan weer de man van de match in de overrompeling van Standard door KV Oostende. Wat een match van de Fransman!

Aanval

Voorin rolde Siebe Schrijvers haast in zijn eentje Anderlecht op. Met twee assists had hij een heel groot aandeel in de overwinning. Bij Genk deed Bailey hetzelfde kunstje. Helemaal voorin hebben we Dimata. Hij was echt een nachtmerrie voor de verdedigers van Standard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties