KBVB heeft nieuwe secretaris-generaal: "Doelstellingen bereiken in volledige transparantie en met wederzijds respect"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
KBVB heeft nieuwe secretaris-generaal: "Doelstellingen bereiken in volledige transparantie en met wederzijds respect"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De KBVB heeft een nieuwe secretaris-generaal. Koen De Brabanders is op woensdag 2 november in dienst getreden bij de Belgische voetbalbond. Hij wil zich als drietalige enthousiast op zijn nieuwe job werpen.

De Brabander zelf ziet zijn nieuwe functie alvast zitten. "Als groot voetballiefhebber, ben ik verheugd deze functie te mogen bekleden. Mijn eerste betrachting zal erin bestaan om alle geledingen van het voetbal te leren kennen en dit door gesprekken te voeren met alle actoren in en rond de Belgische Voetbalbond en in het bijzonder met de directieleden en medewerkers van de KBVB."

"In nauw overleg met Directie, Raad van Bestuur en Uitvoerend Comité zal een actieplan worden uitgewerkt. Ons gezamenlijk doel bestaat erin een professioneel beleid met precieze objectieven uit te stippelen", klinkt het in een persbericht van de KBVB.

"We zullen deze doelstellingen kunnen bereiken dankzij de motivatie en het werk van alle betrokken actoren, en dit in volledige transparantie en met wederzijds respect."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties