Conte is duidelijk: "Neen, geen spijt dat we Lukaku niet haalden"

Redactie
| 0 reacties
Conte is duidelijk: "Neen, geen spijt dat we Lukaku niet haalden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Afgelopen zomer was er even sprake van een toptransfer voor Romelu Lukaku. De Rode Duivel werd met verschillende Europese topclubs in verband gebracht. Zelfs zijn ex-club Chelsea werd genoemd.

Uiteindelijk gingen The Blues niet voluit voor Lukaku. Met Michy Batshuayi en Diego Costa heeft Antonio Conte twee meer dan goede spitsen voorhanden. De Italiaan vindt het dan ook niet erg dat Lukaku geen deel uitmaakt van zijn kern. “Neen, absoluut niet”, klinkt het in The Evening Standard.

“We beschikken met Diego Costa over iemand die het fantastisch doet. Hij scoort niet alleen doelpunten, maar werkt ook veel en goed voor de ploeg. Diego is een complete speler. Het is geweldig voor mij en voor de andere spelers om hem in de ploeg te hebben. Natuurlijk scoort hij ook veel doelpunten”, ging Conte verder.

Hazard

En Ook Eden Hazard kreeg een pluim op zijn hoed. “Als je ziet hoe onze spitsen, en ook Hazard, Pedro, Willian en Oscar in functie van het team werken, kan ik alleen maar tevreden zijn. Neen, ik heb echt geen spijt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties