Foket niet 'starstruck' tussen wereldsterren: "Ik ga hier niet staan van 'wauw, hey', nee ik doe gewoon"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Tubize
| 3 reacties
Foket niet 'starstruck' tussen wereldsterren: "Ik ga hier niet staan van 'wauw, hey', nee ik doe gewoon"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De selectie van Thomas Foket bij de Rode Duivels kwam als een verrassing, ook voor de speler zelf. Hij kijkt alvast uit naar de kans om met de talentrijke groep te kunnen trainen en, wie weet, spelen.

Eerder was er al sprake dat Foket eens zou mogen meetrainen, na de wedstrijd op Anderlecht, maar dat ging uiteindelijk niet door. Nu is hij er écht bij. "Het is anders dan meetrainen, dit is een selectie en een hele week meetrainen. Ik heb er zin in. Ik ben benieuwd."

Zin, of zoals men in Gent zegt: goesting, het is in overvloed aanwezig bij de jonge Brusselaar. "Ik wil me echt tonen en iets bewijzen. Ik wil zien hoe het niveau hier is." HIj wordt alvast omringd door heel wat bekende spelers.

Daar blijft hij rustig onder. "Ik ga daar niet staan van: 'wauw, hey', neen ik ga gewoon doen." Niet té starstruck dus. "Het zijn natuurlijk wereldspelers en het is heel tof om daar nu tussen te mogen lopen."

Een gezonde dosis stress is uiteraard wel aanwezig. "Ik heb sowieso wel een beetje zenuwen, maar ik heb dat graag. Dan ben ik meer gefocust." De selectie was een verrassing, maar daarom niet minder verdiend. "Ik verwachtte het niet, maar als ik erbij ben, verdien ik het. Als ik zou denken dat ik hier niet op mijn plaats zat, dan pas zou ik hier niet op mijn plaats zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties