Beerschot-Wilrijk wint en blijft leider, maar ziekenboeg groeit aan

Koen Frans
Koen Frans
| 11 reacties
Beerschot-Wilrijk wint en blijft leider, maar ziekenboeg groeit aan
Foto: © jan mees

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

KFCO Beerschot-Wilrijk klopte zaterdag Seraing is bleef zo leider in eerste amateur. De Kielse Ratten zagen wel verschillende spelers uitvallen met (kleine) blessures.

Marc Brys kon voor de thuiswedstrijd tegen Seraing al geen beroep doen op Kenny Thompson, Tom Pietermaat, Bjorn Ruytinx, Guillaume François en Arjan Swinkels. Het vijftal was geblesseerd en na de hard bevochten 2-1 zege lijken nog enkele andere spelers de ziekenboeg te moeten vervoegen.

Simon Vermeiren bleef, net als een week eerder op Deinze, tijdens de rust in de kleedkamer. "Ik veronderstel toch minstens een week niet inzetbaar te zijn. De afgelopen week kon ik nochtans zonder problemen trainen. Zelfs tweemaal per dag. Blijkbaar heb ik dan toch iets te vroeg hervat", zegt de spits op de clubwebsite.

De kinesist heeft mijn ribben terug recht moeten zetten.

Pechvogel Messoudi

Ook Mika Clepkens (ingedeukte ribben) en Jan Van den Bergh (lichte hersenschuddig) kwamen niet ongehavend uit de strijd. "Seraing speelde vrij agressief. Zo heeft een speler van Seraing in een duel mijn ribben geraakt en naar binnen gedrukt. De kinesist heeft de ribben nadien terug recht moeten zetten. Geen paniek want bij Beveren heb ik mijn ribben ook al tweemaal gebroken", zei Clepkens achteraf.

Maar dé pechvogel was Mo Messoudi. Hij verving in de tweede helft de geblesseerde Vermeiren, maar moest na een halfuur zelf naar de kant. De Antwerpse sterkhouder kwam al voor de tweede maal dit seizoen terug na een korte revalidatie, maar herviel in zijn oude kuitblessure.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties