Kersvers Waasland-Beveren-coach Janevski wordt gezien als crisistrainer: "Maar ik heb geen schrik"

Tim Bex
Tim Bex
| 0 reacties
Kersvers Waasland-Beveren-coach Janevski wordt gezien als crisistrainer: "Maar ik heb geen schrik"
Foto: © SC

Nadat Waasland-Beveren en Stijn Vreven uit elkaar gingen, was het voor de club even zoeken naar een nieuwe trainer. Deze is nu gevonden met Cedomir Janevski. Hij coachte eerder al ploegen als Club Brugge en Olympiakos, maar krijgt nu dus de opdracht om Waasland-Beveren in eerste klasse te houden.

Voor Janevski is het niet de eerste keer dat hij deze opdracht krijgt. Eerder was hij ook al bij andere ‘clubs in moeilijkheden’ aan de slag. Na Bergen en Moeskroen moet de Macedoniër nu dus Waasland-Beveren in eerste klasse proberen houden.

“Ik krijg de naam van crisismanager, omdat ik vaak bij clubs in moeilijkheden zit”, zegt Janevski tegen VTM Nieuws. “Bij ploegen als Club Brugge en Olympiakos moest ik strijden voor de eerste drie plaatsen, nu is dat een ander verhaal.”

Janevski heeft alle vertrouwen in een goede afloop. “Ik heb geen schrik”, gaat hij verder. “Waasland-Beveren heeft een goede ploeg met jonge spelers, die sterke individuele kwaliteiten hebben. We moeten nu de juiste balans vinden en iedere wedstrijd knokken zodat ons spel constant is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties