De grap van het afgelopen EK kan terugkeren naar zijn vaderland
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Strafschoptrappelaar Simone Zaza rekent op interesse van Napoli

De grap van het afgelopen EK kan terugkeren naar zijn vaderland
Foto: © photonews

Simone Zaza is u waarschijnlijk wel bekend door zijn belachelijke misser vanop de stip tegen Duitsland op het afgelopen EK. De Italiaan kon nog geen enkele keer scoren voor West Ham, en zou liever terugkeren naar de Serie A.

Zaza werd deze zomer door Juventus voor een jaar uitgeleend aan West Ham, maar dat is nog niet bepaald een groot succes geweest. In negen matchen kon hij nog niet tot scoren komen en The Hammers bengelen onderaan in de Premier League. Ook coach Slaven Bilic ziet het somber in voor de speler.

Volgens het contract is de Londense club na veertien opstellingen verplicht om Zaza definitief te kopen. Juventus kan hem zo makkelijk van de hand doen maar West Ham wil het waarschijnlijk niet zover laten komen door zijn belabberde prestaties.

Kans op Italiaanse verlossing

Napoli is dringend op zoek naar een vervanger voor de langdurig geblesseerde Arkadiusz Milik. Voor Zaza kan dit meteen een manier zijn om naar zijn oude vorm terug te keren en een plaatsje in de nationale selectie van de Azzurri terug te veroveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties