Cijfers bewijzen het: Rode Duivels zijn gewoon de besten

Redactie
| 1 reacties
Cijfers bewijzen het: Rode Duivels zijn gewoon de besten
Foto: © Photonews

Zijn er nog haters in de zaal als het gaat over de Rode Duivels? Natuurlijk. En zij zullen onderaan dit stuk zeker reageren dat spelen tegen Cyprus, Estland, Gibraltar en Bosnië-Herzegovina ook niet meteen zo'n grote uitdagingen zijn. Maar toch: niemand doet beter dan de Rode Duivels, punt.

Na vier speeldagen in de kwalificatiepoules voor het WK 2018 in Rusland mogen de eerste conclusies toch wel getrokken worden. En dan is er maar 1 echte conclusie: de cijfers van de Rode Duivels zijn waanzinnig.

Om te beginnen: slechts drie teams hebben momenteel nog het maximum van de punten. Zwitserland, Duitsland en België tellen 12 op 12 en voeren daarmee Europa aan. In onze tabel bekijken we het aantal punten (op 12) en dan het doelsaldo:

Van die drie teams hebben de Rode Duivels ook het beste doelsaldo: +20, ga er maar aan staan. Duitsland (+16) en Zwitserland (+6) volgen hier op een afstandje momenteel.

Toegegeven: Engeland en Duitsland slikten wel nog geen doelpunt, waardoor zij ons misschien wel een straffe statistiek afsnoepen, maar verder zijn we echt wel erg sterk bezig momenteel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties