Reactie Thibaut Courtois maakt zich nu wel wat zorgen: "Als dit de komende dagen niet verandert, moet ik toch eens langs de oogarts"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Brussel
| 5 reacties
Thibaut Courtois maakt zich nu wel wat zorgen: "Als dit de komende dagen niet verandert, moet ik toch eens langs de oogarts"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thibaud Courtois loopt al twee weken met een rood oog rond. Niets wat zijn activiteiten onder de lat in de weg staat, maar na de 8-1-zege tegen Estland leek er nog steeds geen beterschap op komst.

Thibaut Courtois was twee weken geleden ziek. Toen hij moest overgeven, sprong er een adertje in zijn oog met een rode vlek tot gevolg. "De situatie is onveranderd", deelde de doelman zondagavond mee.

Dat is het menselijk lichaam, daar kunnen we niets aan veranderen

Thibaut Courtois

"Hopelijk neemt het de komende dagen af. Anders moet ik misschien toch eens langs de oogarts om te horen of er hiervoor druppeltjes bestaan."

"In het verleden sukkelde ik al met een gelijkaardig letsel, toen onder het oog en was ik er na twee dagen van verlost. Ach, dat is het menselijk lichaam. Daar kunnen we niets aan veranderen", sloot Courtois met de 'knipoog' af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties