Pogba maakt debuut, maar het is deze Belg die de show steelt

Tom Vandebroek
| 0 reacties
Pogba maakt debuut, maar het is deze Belg die de show steelt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roda JC ging vanmiddag op bezoek bij Sparta. De Rotterdammers stonden na een uur 0-2 in het krijt. Toen kwamen Mathias Pogba - broer van - en Loris Brogno - zoon van - tussen de lijnen. En vooral die laatste deed de match nog kantelen.

Hoewel Mathias Pogba, één van de twee tweelingbroers van de man die het transferrecord deze zomer deed sneuvelen, reeds in augustus voor Sparta tekende, maakte hij pas vandaag zijn debuut. En dat was er één om niet snel te vergeten, met dank aan een Belg met een klinkende naam.

Doelpunt na 1 minuut

Loris Brogno, zoon van Dante en neef van Toni, kwam samen met Pogba in in de 63e minuut en amper een minuut later lukte de Belg de aansluitingstreffer, na voorbereidend werk van Pogba. De 24-jarige Brogno is aan zijn tweede seizoen in Rotterdam toe.

Uiteindelijk lukte Sparta ook nog de gelijkmaker via Dougall en kwam het zelfs nog dicht bij de overwinning met een bal op de paal.

Broer van, maar international op ander continent

De 26-jarige Mathias Pogba is net zoals zijn tweelingsbroer Florentin international voor het Afrikaanse land Guinee. Jongere broer Paul maakt zoals geweten het mooie weer in Frankrijk. Hoewel Paul als pasgeborene het licht zag in Frankrijk, kwamen zijn tweelingbroers in Guinee ter wereld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties