EXCLUSIEF: Roef trekt conclusies en wil weg in januari

EXCLUSIEF: Roef trekt conclusies en wil weg in januari
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht moet in januari op zoek naar een nieuwe doelman. Dat is zeker, want Davy Roef heeft zijn manager opdracht gegeven om een nieuwe ploeg te zoeken in januari. Na al het gebeurde, wil de 22-jarige goalie met een propere lei beginnen.

We hebben vernomen dat Roef en entourage zijn situatie besproken hebben en zijn manager de opdracht gegeven hebben om een nieuwe ploeg te zoeken. In januari al, want er wordt niet verwacht dat hij binnenkort een nieuwe kans van René Weiler gaat krijgen. Er wordt zeker niet ontkend dat Roef fouten maakte, maar het is vooral het gebrek aan vertrouwen sinds het begin van het seizoen dat hem noopte deze beslissing te nemen.

Anderlecht wordt vandaag op de hoogte gebracht van de beslissing en men gaat kijken waar men voor openstaat. Een uitleenbeurt of definitieve verkoop behoren beide tot de mogelijkheden. Roef wil investeren in zijn carrière en denkt dat het over is onder Weiler bij Anderlecht. Die liet sinds begin dit seizoen niet na om elke keer te benadrukken hoe jong Roef wel is en dat dat een probleem vormde.

Nieuwe doelman

Roef zoekt een ploeg waar hij aan spelen zal toekomen en zijn vertrouwen weer kan opbouwen. Anderlecht heeft wel een probleem, want nu zit het in januari met enkel nog Boeckx en Svilar. En dus moet er dringend een nieuwe doelman bij. Matz Sels en Urko Pardo werden al genoemd in het geruchtencircuit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties