Vreven ziet verrassende smaakmaker in eerste klasse: "Aan het einde van het seizoen wellicht naar betere club"

Redactie
| 15 reacties
Vreven ziet verrassende smaakmaker in eerste klasse: "Aan het einde van het seizoen wellicht naar betere club"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de zomerse transferperiode haalden onze Belgische clubs heel wat nieuwe spelers in huis. Sommige nieuwkomers konden zich niet doorzetten, anderen maakten dan weer een hele goede indruk. Een jongen die duidelijk thuishoort in de laatste categorie, is Stef Peeters.

“Peeters’ passing is eigenlijk ongelofelijk. In de laatste seconde van de eerste helft gaf hij, denk ik, zijn eerste slechte pass van de wedstrijd”, vertelde Stijn Vreven tijdens de rust van STVV-KV Mechelen op Sporza. “Als hij aan de bal komt en je geeft hem tijd om te passen, is hij fantastisch. Zijn percentage van aangekomen passes is heel goed.”

Vreven zag een tijdje geleden al dat Peeters kwaliteiten had. “Als Peeters aan de bal is, zorgt hij voor rust en voetballend vermogen bij STVV. Hij speelt de bal op het juiste moment diep. Dat hij potentieel had, zag ik al bij Sparta Rotterdam en MVV. Maar dat was toch in de Nederlandse tweede klasse, in een jeugdige divisie.”

Transfer aan het einde van het seizoen?

“Ik had niet gedacht dat hij zich zo snel zou ontwikkelen. Peeters is bij dit STVV al een sterkhouder en waarschijnlijk zal hij aan het einde van het seizoen al naar een betere club gaan. Hij profileert zich als een hele goede linksvoetige middenvelder.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties