Clepkens na 683 minuten toch eens geklopt: "Maar dat is onbelangrijk"

Redactie
| 2 reacties
Clepkens na 683 minuten toch eens geklopt: "Maar dat is onbelangrijk"
Foto: © photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Beerschot-Wilrijk kan heel straffe cijfers voorleggen na de heenronde. Enkel in de laatste wedstrijd moesten ze buitenshuis doelpunten toestaan, maar dat kon de pret niet bederven.

Michael Clepkens, doelman van de Mannekens, kon zich er wel bij neerleggen, want zijn ploeg ging met de drie punten in de achterzak naar huis. "Na de rust speelden we onze zwakste 45 minuten van het seizoen. We lieten toen Oudenaarde te veel in het spel komen. Hun eerste doelpunt viel snel. Mooie goal trouwens waar ik niets kon aan doen. Na ons derde doelpunt dacht ik dat de wedstrijd gespeeld was, maar ze scoorden nog met een rare bal met veel effect", aldus Clepkens op de website van de club.

Na 683 minuten zonder tegengoal buitenshuis moest Clepkens zich dus omdraaien. "Het belangrijkste blijft echter dat we opnieuw met de drie punten huiswaarts keren. We hebben we de heenronde afgesloten met winst in alle uitwedstrijden. Dat is ongezien. Alle cijfers ogen zeer mooi. Slechts één nederlaag en één puntendeling. En bovendien amper 8 tegendoelpunten"

Die 683 minuten zonder tegendoelpunt op verplaatsing is alleszins een persoonlijk record voor mij

Michael Clepkens

"De vorige zeven uitwedstrijden hebben we telkens de nul kunnen houden. Het kan gebeuren dat je na zo’n reeks al eens een doelpunt tegen krijgt maar je probeert toch om er nog een achtste match zonder tegengoal aan te breien. De enige cijfers die tellen, zijn de drie punten. Die 683 minuten zonder tegendoelpunt op verplaatsing is alleszins een persoonlijk record voor mij.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties