Beerschot-Wilrijk sluit heenronde af met nieuwe zege: "Maar onze tweede helft was echt niet goed"

Redactie
| 0 reacties
Beerschot-Wilrijk sluit heenronde af met nieuwe zege: "Maar onze tweede helft was echt niet goed"
Foto: © jan mees

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KFCO Beerschot-Wilrijk pakte het voorbije weekend zijn 13de zege in 15 competitiewedstrijden. Verdediger Jan Van den Bergh maakte in Oudenaarde zijn tweede treffer van het seizoen.

Ondanks de verdiende overwinning (2-3) zag Jan Van den Bergh ruimte voor verbetering. "In de tweede helft hebben we te veel ruimte gelaten tussen de verdediging en het middenveld", zegt de 22-jarige verdediger op de clubwebsite. "Tijdens de rust hadden we nog de indruk dat we met een gemakkelijke zege naar huis zouden gaan. Maar in de tweede helft waren we niet meer voldoende scherp."

"We vergaten om zoals de voorgaande weken de wedstrijd te controleren. Oudenaarde scoorde dan ook nog eens twee mooie doelpunten uit de tweede lijn. Ze gingen hoger voetballen en wij vonden te weinig goede oplossingen. Onze tweede helft was echt niet wat het moest zijn. Voor de rust speelden we nochtans zeer dominant", vindt Van den Bergh.

We vergaten om zoals de voorgaande weken de wedstrijd te controleren.

Net voor de pauze had de verdediger overigens zélf voor de 0-2 gezorgd. "Het was mijn tweede van het seizoen. Deze was niet echt moeilijk om binnen te tikken. Die goal viel wel op een zeer goed moment", weet Van den Bergh, die toch niet helemaal tevreden was na de wedstrijd. "Wanneer je twee tegendoelpunten moet incasseren, keer je als verdediger meestal niet met een goed gevoel huiswaarts. Maar het voornaamste blijven toch altijd die drie punten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties