UPDATE: Oostende is sterkhouder kwijt voor bekerfinale en ook voor start play-off 1

Cédric De Volder
Cédric De Volder en Redactie vanuit Oostende
| 7 reacties
UPDATE: Oostende is sterkhouder kwijt voor bekerfinale en ook voor start play-off 1
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Toch een domper op de feestvreugde bij KV Oostende. In het slot van de wedstrijd moest Antonio Milic met de draagberrie het veld verlaten. Ondertussen is er meer nieuws en dat is - ondanks de eerste vaststelling van Yves Vanderhaeghe - niet positief.

Update: "Antonio Milic kwam gisteren in de slotfase ongelukkig ten val op de schouder en werd meteen na de wedstrijd naar het ziekenhuis gebracht", klinkt het bij Oostende. "Daar luidde het verdict dat hij jammer genoeg een sleutelbeenbreuk opliep. Dat betekent dat onze Kroatische verdediger sowieso de bekerfinale mist én de start van Play-off 1. Zijn totale inactiviteit zal toch al snel zes weken bedragen."

Gisteren: Antonio Milic kwam slecht neer op de schouder. De Kroatische verdediger werd minutenlang verzorgd op het veld, maar uiteindelijk werd de draagberrie erbij gehaald.

Yves Vanderhaeghe zag dus het doemscenario uitkomen. De Oostendse coach probeerde gisteren de hoop erin te houden. "Ik blijf positief", klonk het bij Vanderhaeghe. "De schouder is alleszins niet ontwricht. Nu is het afwachten of er geen breuk of geen barstje in het schouderblad zit."

Slechte timing

Een blessure zou - met de bekerfinale en de start van play-off 1 in het vooruitzicht - op een heel slecht moment vallen. "Ik denk daar nog niet aan", besluit de coach. "Ik wil met een fitte groep de eindstrijd aangaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties