Beerschot Wilrijk komt met update over de fandag, kampioenenviering en het gemeenschappelijk stadion

Redactie
| 4 reacties
Beerschot Wilrijk komt met update over de fandag, kampioenenviering en het gemeenschappelijk stadion
Foto: © jan mees

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

De promotie eerste klasse B is binnen voor Beerschot Wilrijk. De club gaf vrijdag enkele mededelingen mee over de fandag, de kampioenenviering en de discussie rond het gemeenschappelijk stadion.

Fandag 2017

De fandag is vastgelegd op zondag 23 Juli 2017 van 12 tot 18u. Het programma zal gebaseerd zijn op het draaiboek van de fandag twee jaar geleden, die toen erg in de smaak viel. Het is wel al zeker dat er geen wedstrijd zal plaatsvinden, zodat de spelers zich makkelijker kunnen vrijmaken om aanwezig en beschikbaar te zijn voor de supporters. De avond voordien is er wel een oefenwedstrijd gepland.

Gemeenschappelijk stadion

De club zal op de uitnodiging van de stad ingaan en luisteren naar eventuele voorstellen. Er is ook net een éénjarige verlenging getekend met de stad voor de verdere huur van het Olympisch Stadion en in april 2018 komen er gesprekken om een verbintenis aan te gaan voor 9 jaar.

Kampioenenviering

De promotie is binnen en mits winst in de eindronde zal Beerschot Wilrijk de unieke prestatie leveren 4 keer op rij kampioen te spelen. Uiteraard zal dat met veel toeters en bellen gevierd worden, de club heeft haar zinnen gezet op een huldiging op de Grote Markt. Later meer hierover.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties