Lukaku helpt Everton met 22ste en 23ste goal in de Premier League aan zege

Timothy Collard
| 10 reacties

Romelu Lukaku is aan zijn meest productieve seizoen in zijn carrière bezig. De 23-jarige Rode Duivel lijkt de weg naar doel wel met de ogen dicht te vinden. Zondagavond was het opnieuw raak.

In een onderhoudende eerste helft tussen Everton en Leicester City, nam Lukaku na amper 23 minuten het vierde doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening. Voor onze landgenoot reeds zijn 22e doelpunt in de Premier League. Way to go, Big Rom!

Nummer 22 en 23 in de Premier League

Ross Barkley nam het voorbereidende werk op zich en bracht de bal goed voor doel, waar Lukaku de rest deed. Met een rake kopbal liet hij de bezoekende doelman Kasper Schmeichel geen kans.

Vlak voor het uur, scoorde Lukaku een tweede keer. Nummer 23 in de competitie. Ook met rechts ging de bal vlot binnen: 4-2, en dat was uiteindelijk ook het eindresultaat. Door de zege komt Everton in de stand op gelijke hoogte van Arsenal, dat wel nog drie wedstrijden moet inhalen.