Filip Joos ziet twee topkandidaten om Standard te coachen: "Met hem gaan we ons amuseren" en "Hij is het meest geschikt"
Redactie
| 8 reacties

Filip Joos schuift twee kandidaat-coaches voor Standard naar voren

Filip Joos ziet twee topkandidaten om Standard te coachen: "Met hem gaan we ons amuseren" en "Hij is het meest geschikt"
Foto: © photonews

De zoektocht naar een nieuwe coach bij Standard blijft een van de thema's die de volgers van het Belgische voetbal bezighoudt. Ook Filip Joos heeft er een mening over.

De voetbalcommentator van Play Sports en Sporza schuift twee namen naar voren. "Laat Sergio Conceiçao (nu aan de slag bij het Franse Nantes, red.) maar komen. Met hem gaan we ons nog amuseren."

Kiezen voor zekerheid?

De meest geschiktere kandidaat voor de Rouches vindt Joos dan weer Peter Maes. "Toch als je op zeker wil spelen en weer iets wil opbouwen. Een van deze twee zal het wel worden zeker? Of zou Standard toch weer voor een obscuur figuur durven gaan? Ik hoop dat het bestuur deze keer voor zekerheid kiest."

Standard zette op paasmaandag Aleksandar Jankovic aan de deur. Het was voor de club uit de Vurige Stede al het tweede trainersontslag van het seizoen. Na een moeizame start moest ook Yannick Ferrera vertrekken op Sclessin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties