"Het klinkt gek, maar ik heb de oplossing die van Liverpool een echte titelkandidaat maakt: Koop Lukaku!"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 1 reacties
"Het klinkt gek, maar ik heb de oplossing die van Liverpool een echte titelkandidaat maakt: Koop Lukaku!"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het lijkt heel onwaarschijnlijk dat Romelu Lukaku volgend seizoen nog bij Everton speelt, maar waar moet hij naartoe? Liverpool-icoon Robbie Fowler is er alvast heel erg van overtuigd dat zijn voormalige club ideaal zou zijn.

"Het klinkt gek, maar ik heb de oplossing die van Liverpool een echte titelkandidaat maakt: Koop Lukaku!" vertelt Fowler in zijn column in The Mirror. "Laat ons eerlijk zijn. Hij vertrekt deze zomer en Klopp heeft een spits nodig om de voorlinie te leiden als hij kampioen wil worden. Dus als hij Goodison Park verlaat, waarom niet voor Anfield," vroeg de voormalige topscorer van de Reds zich af.

"Liverpool heeft drie aanvallers maar geen diepe spits. Dat heeft hen al zo veel punten gekost tegen tegenstanders die de bus parkeren. Lukaku is misschien niet ideaal voor het typische spel van Klopp, maar hij kan wel vooraan blijven en constant druk zetten op de verdediging," ging Fowler verder.

Zijn besluit is dus dat Lukaku naar zijn vroegere club moet gaan. "Als de Reds hun volgende vier matchen winnen, zitten ze in de Champions League. En dan zullen ze zeker topspelers kunnen aantrekken. Het klinkt misschien gek, maar ik vind dat Lukaku één van hen moet zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties