Van tiende naar eerste: Hazard verklaart waarom het onder Mourinho niet meer lukte

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties
Van tiende naar eerste: Hazard verklaart waarom het onder Mourinho niet meer lukte
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea heeft met de titel een serieuze ommekeer gemaakt ten opzichte van vorig seizoen, waarin ze slechts op de tiende plaats eindigden. Superster Eden Hazard meent dat er met José Mourinho aan het roer twee grote problemen waren.

Mourinho is een legende op Stamford Bridge, maar werd vorig seizoen roemloos ontslagen. "Dat is voetbal. Soms sta je helemaal bovenaan, zoals twee jaar geleden wanneer we ook kampioen werden, maar vorig seizoen was moeilijk om verschillende redenen. De motivatie en de fysiek waren toen niet top," zei Hazard daarover bij het Britse tv-programma Football Focus.

Achteraf bekeken hebben we deze titel verdiend

"We mogen dit seizoen dan wel goed gestart zijn en de titel gepakt hebben, maar als als we volgend seizoen niet opnieuw zo hard werken, gaan we in de problemen komen. We moeten elk jaar op ons best zijn om aan de top te blijven," stelde hij nog.

Dit seizoen is alleszins pakken beter. Vorige week kroonde Chelsea zich tot de verdiende kampioen en volgende week kan Conte de double pakken als hij wint van Arsenal in de finale van de FA Cup.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties