Beerschot-Wilrijk heeft belangrijk nieuws over cruciale pion: "De ultieme droom is en blijft uiteraard eerste klasse"
Redactie
| 19 reacties

Beerschot-Wilrijk gaat langer door met basispion

Beerschot-Wilrijk heeft belangrijk nieuws over cruciale pion: "De ultieme droom is en blijft uiteraard eerste klasse"
Foto: © Jan Mees

KFCO Beerschot-Wilrijk wil volgend seizoen geen mal figuur slaan in de Proximus League. En dus proberen de Mannekes hun sterkhouders langer aan zich te binden.

In die optiek verlengde Beerschot-Wilrijk maandag het contract van Guillaume François. De rechtsback ligt nu tot medio 2018 vast op het Kiel. Na enkele blessures dwong de 27-jarige vleugelverdediger, die in het verleden voor Sporting Charleroi voetbalde, een vaste stek af.

(Lees verder onder de foto)

"Ik wil met KFCO Beerschot-Wilrijk verder doorgroeien", laat François op de officiële webstek van de club weten. "Volgend seizoen in 1B is de logische volgende stap na dat schitterende kampioenenjaar dat net achter de rug ligt. En de ultieme droom is en blijft uiteraard eerste klasse. Ik ben blij en fier dat de club en ikzelf elkaar gevonden hebben voor een verlengd verblijf. Onze ambities lopen parallel."

François kwam dit seizoen 22 keer in actie in de Eerste Amateurliga, waarvan zeventien keer als basisspeler. De rechtsachter vond ook vier keer de weg naar doel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties