'Chelsea wil 'gefrustreerde' Conte paaien met dubbelslag van 120 miljoen euro'
Redactie
| 10 reacties

'Chelsea wil 'gefrustreerde' Antonio Conte paaien met dubbelslag van 120 miljoen euro'

'Chelsea wil 'gefrustreerde' Conte paaien met dubbelslag van 120 miljoen euro'
Foto: © Photonews

Chelsea kroonde zich tijdens het voorbije seizoen tot kampioen van Engeland. Dat brengt met zich mee dat de Londense topclub volgend seizoen in de groepsfase van de Champions League uitkomt. Antonio Conte wil enkele gerichte versterkingen, maar kreeg die nog niet...

De vurige Italiaan geraakt stilaan gefrustreerd dat zijn bestuur nog geen enkele transfer realiseerde. Dat meldt The Guardian. Conte wil ook volgend seizoen meedoen voor de prijzen en wil er koste wat het kost enkele nieuwe spelers bij.

  • Antonio Conte raakt stilaan gefrustreerd omdat transfers op zich laten wachten
  • Chelsea-bestuur wil inspanning leveren...
  • Alex Sandro (Juventus): nieuwe linksback van 70 miljoen euro?
  • Tiemoué Bakayoko (AS Monaco): nieuwe middenvelder van 50 miljoen euro?
  • Romelu Lukaku even geen prioriteit?

(Lees verder onder de foto)

120 miljoen euro voor twee spelers

Nog volgens The Guardian zou men bij Chelsea écht in gang willen schieten. Twee spelers staan bovenaan het verlanglijstje van de club: Alex Sandro (Juventus) en Tiemoué Bakayoko (AS Monaco).

Sandro, de vaste linksachter van Juventus, zou 70 miljoen euro moeten kosten. Bakayoko zou voor een bedrag van om en bij de 50 miljoen euro beschikbaar moeten zijn. Als alles volgens plan verloopt, versterkt Chelsea zich binnenkort met beide spelers die samen dus een slordige 120 miljoen moeten kosten.

Lukaku?

Het heeft er veel van weg dat de komst van defensief ingestelde spelers op dit moment prioritair is voor Antonio Conte. Chelsea hoopt zich ook te versterken met Romelu Lukaku, maar het is goed mogelijk dat de komst van de Rode Duivel pas bespreekbaar wordt als Diego Costa – hij mag beschikken van Conte – effectief weg is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties