EXCLUSIEF: Roef kan naar Waasland-Beveren en Beerschot-Wilrijk, maar wil zelf wachten op... vertrek Ruben

EXCLUSIEF: Roef kan naar Waasland-Beveren en Beerschot-Wilrijk, maar wil zelf wachten op... vertrek Ruben
Foto: © photonews

Davy Roef traint momenteel mee bij de A-kern van Anderlecht. De 23-jarige doelman wil (en mag) vertrekken, maar voorlopig is er nog geen doorbraak. Hij wacht immers geduldig tot er groen licht komt uit Spanje.

Roef trok vorig seizoen naar Deportivo. Daar waren ze zo onder de indruk van de werkethiek en het potentieel van de jonge doelman dat ze hem ook dit seizoen er terug bij willen. Tweede doelman German Lux moet weg, maar voor Roef is het nu vooral wachten tot er een oplossing gevonden is voor Ruben, de doelman die hem vorig seizoen verving bij Anderlecht.

Anderlecht twijfelt over definitieve verkoop

Deportivo wil Roef halen als Ruben weg is, maar voorlopig is er weinig interesse voor de Spaanse goalie. Roef kan ook naar Waasland-Beveren en is er nog steeds een optie, maar wil zelf graag wachten op Deportivo, waar hij zich vorig seizoen heel goed voelde en zelfs zonder veel te spelen vond progressie te maken.

Als deze Ruben vertrekt bij Deportivo zal de zaak snel in kannen en kruiken zijn.

De Spaanse club wil hem halen als concurrent voor Przemyslaw Tyton en wil zelfs een aankoopoptie bedingen. Maar bij Anderlecht twijfelen ze nog om dat te doen, want binnen de club zijn er nog mensen - vooral de keeperstrainers - die veel geloof hebben in Roef. En men weet nooit hoe de situatie met Mile Svilar gaat uitdraaien.

Gepraat met Beerschot-Wilrijk

De entourage van Roef heeft trouwens ook samengezeten met Beerschot-Wilrijk (waar ze Michaël Clepkens laten gaan), maar net als bij Waasland-Beveren wil hij ook daar nog geen antwoord op geven tot er meer duidelijkheid komt van Deportivo. Marc Brys wil hem er echter ook graag bij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties