Brys ziet hét probleem van Beerschot Wilrijk: "Dat hebben we nog nodig"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 41 reacties
Brys ziet hét probleem van Beerschot Wilrijk: "Dat hebben we nog nodig"
Foto: © jan mees

Net als ons maakt ook Marc Brys zich op voor de start van 1B dit weekend. Beerschot Wilrijk promoveerde vier keer op een rij, maar een vijfde wordt geen sinecure. Ook al heeft Beerschot Wilrijk een sterke kern.

"Ik ben heel tevreden over onze huidige kern", aldus Marc Brys aan Sporza. "Ik heb zelf veel inspraak gehad in de spelers die gehaald zijn."

Toch mist er nog een belangrijke speler. "We zijn wel nog altijd op zoek naar een diepe spits, want scorend vermogen blijft een heikel punt", geeft de coach aan.

Hoe sneller we in eerste klasse zitten, hoe beter

-Marc Brys

De volgende stap voor dit Beerschot Wilrijk is uiteraard eerste klasse. "Maar het doel is altijd de eerste klasse geweest. Daar hoort deze club thuis. Hoe sneller we daar geraken, hoe beter. Toch zouden we gek zijn om nu weer te zeggen: het móét. Maar we willen wel meedoen."

Doodverwende supporters

"We komen nu ook uit tegen clubs die een groter budget hebben dan wij. Dat is nieuw in vergelijking met de vorige jaren. Het is een uitdaging om hier creatief mee om te gaan."

"Ze zijn terecht kritisch, maar de laatste 4 jaar zijn ze ook doodverwend. Ook zij zullen een klik moeten maken in hun hoofd. We zullen af en toe wel eens verliezen, maar als het spel goed is zal dat wel getolereerd worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties