Juventus beleeft dramatisch begin, maar Dybala keert de match nog helemaal om (mede dankzij correcte ingreep van videoref)
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Juventus komt snel 2-0 achter, maar wint nog met 2-4 van Genoa (mét beelden)

Juventus beleeft dramatisch begin, maar Dybala keert de match nog helemaal om (mede dankzij correcte ingreep van videoref)

Juventus is vanzelfsprekend de favoriet om zichzelf op te volgen als Italiaans kampioen. Toch wou gastheer Genoa de drie punten zaterdag niet zomaar weggeven en dat hebben ze zeker en vast ook niet gedaan.

Het eerste kwartier van Genoa-Juventus verliep waanzinnig snel. Na een minuut werkte Chiellini een bal in eigen doel en in de zevende minuut kregen ze nog een penalty tegen ook. 2-0 voor de thuisploeg en dus een ronduit dramatisch begin van Juventus.

Dybala x3

Juve moest vol aan de bak en Dybala kon na een kwartier de druk een klein beetje verlichten. Net voor de rust maakte hij zelfs gelijk, nadat de bal terecht op de stip ging na hands. De scheidsrechter zelf twijfelde eerst, maar dankzij de videoref werd toch de juiste beslissing genomen.

Vandaar leek het wel duidelijk dat Genoa het nog héél moeilijk zou krijgen. Het hield aanvankelijk stand, maar een knappe plaatsbal van Cuadrado en het derde deel van Dybala's hattrick legden toch een 2-4 eindstand vast.

Bekijk hieronder de doelpunten van Juve:

Overzicht van speeldag in de Serie A:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties