Iraans international legde criticasters zwijgen op: "Veel kritiek gekregen op de sociale media, maar België was juiste keuze"

Florent Malice
Florent Malice vanuit Charleroi
| 1 reacties
Iraans international legde criticasters zwijgen op: "Veel kritiek gekregen op de sociale media, maar België was juiste keuze"

Kaveh Rezaei heeft met twee doelpunten tegen Zulte Waregem zijn moment goed gekozen om toe te slaan. De voorbije weken kreeg hij namelijk bakken kritiek over zich heen vanuit zijn thuisland.

Neen, Kaveh Rezaei kan nog geen Frans of Engels. Zolang is hij dan ook nog niet in het Zwarte Land, gelukkig was Mehdi Bayat bereid om voor tolk te spelen in Charleroi. "Ik voel me hier echt welkom in deze mooie stad en bij deze club. Ik ben met veel vertrouwen naar hier gekomen en met veel optimisme."

"Ook de coach heeft me meteen doen welkom voelen", aldus Rezaei. Het voetbaltaaltje begrijpt hij uiteraard wel, maar toch had hij vooral uit eigen land al bakken kritiek over zich heen gekregen. In Iran begrepen ze er niks van, waarom hij naar Charleroi zou trekken.

"Dat ik vertrok bij Esteghial Teheran? Dat begrepen de mensen in mijn thuisland niet, want het is een grote ploeg in eigen land en waarom zou ik dan op de bank gaan zitten in een land als België? Ja, ik ben zwaar aangepakt op de sociale media."

Dan maar antwoorden met de voeten? "Ik ben erg gelukkig met deze twee goals. Het bewijst misschien wel dat ik toch de goede keuze maakte. Er zat wel wat druk op mijn schouders, dus ben ik erg gelukkig dat ik heb kunnen helpen bij het behalen van de overwinning. Zelf heb ik echter nooit getwijfeld. Dat ik ben opgeroepen voor de nationale ploeg? Erg mooi, ik wil graag naar het WK in Rusland. Ik heb een jaar om dat doel te bereiken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties