Geld is zeker niet alles voor een voetballer: "Ik zou er alles voor over hebben om weer fit te zijn"

Maarten Cattaert
| 2 reacties
Geld is zeker niet alles voor een voetballer: "Ik zou er alles voor over hebben om weer fit te zijn"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marco Reus heeft weinig geluk gehad de voorbije jaren. De Dortmund-winger liep al verschillende zware blessures op en ontbrak daardoor op zowel het WK 2014 als het EK in 2016. Toch behoort stoppen niet tot de mogelijkheden voor hem.

Momenteel revalideert Reus sinds mei van een blessure aan de kruisbanden van zijn rechterknie. De Duitser werkt volop aan een comeback. "Ik weet niet wanneer ik opnieuw fit zal zijn. Januari of maart, het maakt niet uit. Pas wanneer mijn lichaam het licht op groen zet, zal ik terugkeren op het veld", vertelt hij aan GQ Magazine.

Reus denkt nog lang niet aan stoppen, maar ging wel door een diep dal: "Zonder de steun van mijn vriendin en familie was ik eraan kapot gegaan. Ik zou al mijn geld willen weggeven gewoon om terug te kunnen voetballen."

Dat de winger bij Dortmund blijft, lijkt weinig waarschijnlijk. "Binnen twee jaar word ik dertig. Ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging, maar bij welke club dat zal zijn kan ik nog niet zeggen. Momenteel zijn er vier à vijf buitenlandse clubs die me interesseren", aldus Reus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties