Bekende KVO-supporter over 'transfer' Marc Coucke: "Je kunt dat niet faken gedurende al die jaren, hij zal zichzelf nog tegenkomen"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 16 reacties
Bekende KVO-supporter over 'transfer' Marc Coucke: "Je kunt dat niet faken gedurende al die jaren, hij zal zichzelf nog tegenkomen"
Foto: © photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

De surprisetransfer van Marc Coucke van Oostende naar Anderlecht deed al heel wat stof opwaaien. Heel wat fans van de kustploeg reageerden onthutst op het nakende vertrek van hun flamboyante voorzitter, maar een van de bekendste fans van KVO Martin Heylen hadden we nog niet gehoord. Tot gisteravond.

Het bekende televisiegezicht mocht gisteren in het VRT-programma 'De Afspraak' zijn mening geven over de overstap van Marc Coucke naar Brussel: "Ik schrok toch wel toen ik het nieuws hoorde. Ik viel compleet uit de lucht. Ik weet dat Marc heel betrokken is bij KVO. Bij een nederlaag zat hij altijd in zak en as en was het treurnis alom. Dus moest ik dit nieuws even verwerken en een plaats geven."

Hart bij Oostende

Martin Heylen, die als bekende Vlaming vaak wordt opgevoerd als KVO-fan en zelfs clubambassadeur is, denkt te weten wat er speelt. Het is heel simpel: "De zakenman en ondernemer Marc Coucke heeft een opportuniteit gezien en kan gewoon veel meer geld verdienen bij Anderlecht. Tegelijk zit hij met zijn hart bij KV Oostende. Dat kun je niet faken gedurende al die jaren. Hij is al meer dan 40 jaar supporter van KVO, ik denk dat hij zichzelf nog zal tegenkomen, denk ik."

Dat bepaalde fans van de ploeg van 't zeetje hun afscheidnemende voorzitter nu stevig op de korrel nemen, vindt Heylen erover: "In alle commotie die er nu ontstaan is, kan ik mij ook voorstellen dat als de supporters, die nu zeggen dat Marc Coucke een verrader is en een lafaard die de club de rug toekeert, de kans zouden krijgen om ergens anders 10 miljoen euro of meer te verdienen misschien ook wel een andere sjaal zouden aantrekken. Ik kan het dus ergens wel volgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties