Kopzorgen voor STVV: Jonas De Roeck mist op Sclessin vier (!) belangrijke offensieve pionnen

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Kopzorgen voor STVV: Jonas De Roeck mist op Sclessin vier (!) belangrijke offensieve pionnen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV doet volop mee voor een plaatsje in play-off 1 en prijkt na 20 speeldagen nog steeds op een fraaie zesde plaats. De Limburgse club van Jonas De Roeck kan bovendien een uitstekende zaak doen op het veld Standard. Winnen morgenavond zou de Luikenaars immers op zes punten zetten.

Probleem is wel dat de ploeg van trainer Jonas De Roeck met personeelsproblemen kampt. Zo zijn maar liefst vijf (belangrijke) spelers onbeschikbaar. De Duitse centrale verdediger Sascha Kotysch is bijna terug na zijn kuitbeenbreuk, maar zit nog niet in de selectie.

Ook van Yohan Boli geen spoor, de Franse aanvaller en maker van al 5 goals moet geschorst toekijken. Een serieuze aderlating op offensief vlak, zeker als je weet dat STVV het ook moet rooien zonder Gueye, Ceballos en Acolatse. Het offensieve trio is geblesseerd. Dat betekent dat de druk voorin op de schouders van Igor Vetokele rust.



De selectie: Steppe, De Sart, De Petter, Botaka, Charisis, Bezus, Asamoah, Schevenels, Vetokele, Kitsiou, Antunes, Dussaut, Pirard, Ayala, De Norre, Abrahams, Teixeira, Legear, Goutas en Bourard

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties